De films van Onder Andere Producties

 

Onder Andere Producties produceert en distribueert bioscoopfilms in de Benelux. De familiefilms trekken jaarlijks vele bezoekers naar de bioscoop. Het mediabedrijf is verantwoordelijk voor het vertalen van het verhaal naar het witte doek, de volledige productie, en de marketing (online en offline).

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

 

Onder Andere Producties werkt betreft de Sinterklaasfilms samen met Messercola Drama. In 2021 kon je in de bioscoop genieten van de spannende scenes van Party Piet Pablo in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Hij bracht ook de titelsong van de film uit.

Waar is Sinterklaas?! - RTL Videoland

 

De film Waar is Sinterklaas!? is sinds 2021 te zien op RTL Videoland. Door de samenwerking tussen Onder Andere Producties en Messercola Drama is Party Piet Pablo te zien in deze film, en te horen met zijn muziek.

Party Piet Pablo de Film

In 2018 bracht Onder Andere Producties Party Piet Pablo de Film en de Gestolen Cadeaus. De film was van de herfstvakantie tot en met 5 december, toen nog met het oude uiterlijk van Party Piet Pablo en Love Piet, te zien in de Nederlandse bioscopen.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

 

Vanaf oktober 2022 komt de nieuwe Grote Sinterklaasfilm in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen uit, met Party Piet Pablo en zijn hits.