Sony Music Benelux heeft met mediabedrijf Onder Andere Producties een distributiedeal gesloten voor het streamen van hun content. Het bedrijf heeft onder meer merken als Party Piet Pablo, Cas de Ranger, Broer en Zus TV en Bibi de Bij onder zijn hoede.

Onder Andere Producties heeft een marktleidende positie op het gebied van online content voor kinderen en tieners. Ze ontwikkelen programma’s, series, films, muziek, videoclips, shows en events en beheren grote YouTube-kanalen binnen de Benelux. Ook produceren ze kinderprogramma’s en -shows in een aantal attractieparken.

Eigenaren Okke Verberk en Alex Mensen laten weten heel blij te zijn met de distributiedeal voor streaming. “Met dagelijks meer dan 900.000 kijkers, in totaal 1 miljoen abonnees, 6 YouTube Silver Play Button Awards en jaarlijks meer dan 50.000 theaterbezoekers, bereiken wij een grote markt. Door onze samenwerking met Sony Music kunnen we deze markt nog verder uitbreiden.”

Wim de Beer, Commercial Director Sony Music Benelux: “We zijn trots op deze deal met Onder Andere Producties, dat met hun merken de afgelopen jaren een indrukwekkende positie heeft veroverd binnen een specifieke doelgroep. De content die zij produceren, sluit perfect aan bij ons Kids-repertoire. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”