Kom naar onze shows!
De Mega Sprookjes Show
Goudblond
SMOARE
Lonneke
Item 1
Love Piet
Cas de Ranger
Julianatoren
De Nagelkerkjes
Bibi de Bij
Party Piet Pablo
Boevenspotter
Avonturenpark Hellendoorn

Wie zijn wij

Onder Andere Producties is een mediabedrijf met een marktleidende positie op het gebied van online content voor kinderen en tieners. Met dagelijks meer dan 900.000 kijkers, in totaal 1 miljoen abonnees, 6 YouTube Silver Play Button Awards en jaarlijks meer dan 50.000 theaterbezoekers weet ons creatieve team de specifieke doelgroep perfect te bereiken.

Onder Andere Producties ontwikkeld eigen producties, of in opdracht van externe organisaties. In de meeste gevallen zijn dit langdurige samenwerkingen waarmee we werken aan hetzelfde doel. Een grote markt in een specifieke doelgroep bereiken speelt daarbij de hoofdrol. We ontwikkelen o.a. programma’s, series, films, muziek, videoclips, shows en events. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe karakters en concepten, en beheren we grote YouTube kanalen binnen de Benelux. Ook zijn we actief in de attractiepark-branche met programma’s en shows voor kinderpretpark Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onder Andere Producties is gespecialiseerd in content voor kinderen en tieners!

Leer Onder Andere Producties kennen in 5 minuten!

Bekijk de showreel met daarin onze series, films, muziek, videoclips, shows, events, YouTubers, programma’s en merchandise en leer ons kennen in 5 minuten!

 

Bekijk wie onze langdurige relaties zijn

Onze influencers

Het YouTube netwerk van Onder Andere Producties beschikt over de grootste YouTube kanalen van Nederland, met dagelijks 900.000 kijkers, meer dan 1 miljoen abonnees en 5 YouTube Silver Play Button Awards.

Lees meer

Onze shows

Jaarlijks bezoeken meer dan 60.000 mensen in Nederland en Vlaanderen de shows van Onder Andere Producties. Onze interactieve familieshows zijn een dagje uit voor het hele gezin!

Kom naar onze shows

Onze programma's, films en series

Onder Andere Producties ontwikkeld vele programma’s en series in eigen beheer, en in samenwerking met of in opdracht van organisaties. De films van Onder Andere Producties trekken jaarlijks vele bezoekers naar de bioscoop.

Lees meer

Zomaar wat van onze video's