Word jij onze nieuwe programmeur?

Organisatie:

Onder Andere Producties is een ondernemend, innovatief en vooruitstrevend bedrijf in de (online)media, gericht op zowel kinderen en tieners als volwassenen. Onze ambities zijn om ons speelveld uit te breiden naar het buitenland.

Bij ons werk je aan onze eigen online en offline applicaties, sites en apps. Wij blinken uit in het creatief inzetten van onze kennis en kunde. Op deze manier zetten we op een adequate manier onze producten en diensten zichtbaar en verkoopbaar in de markt. Hou jij van creatief omgaan met vraagstukken waar in veel gevallen nog niet eerder een oplossing voor gemaakt is, dan zit je bij ons helemaal goed!

Functie:

Voor de vacature als Javascript PHP WordPress App Database Programmeur ga je aan de slag met nieuwe en lopende projecten binnen ons mediabedrijf. Daarnaast liggen er veel nieuwe projecten op de plank die je met beide handen aangrijpt.

Geplande projecten voor deze vacature:

  • Je gaat je bezighouden met het uitbouwen, verbeteren van ons huidige ticketverkoopsysteem. Binnen dit ticketsysteem kunnen consumenten tickets voor onze shows boeken, individuele plaatsen/stoelen boeken en bestellen. Het systeem is ge-integreert binnen een WordPress/WooCommerce systeem.
  • Je bouwt een online multi-langual systeem waarbinnen consumenten een custom video kunnen bestellen, die na de bestelling automatisch door een systeem geconfigureerd wordt en ter beschikking wordt gesteld aan de klant. Dit systeem dient zo ingericht te worden, dat uitbereidingen en aanpassingen ook zonder al te veel kennis gedaan kunnen worden.
  • Je houdt je bezig met het ontwikkelen van toekomstige sites en/of apps.

Functie eisen:

  • Goede kennis van PHP, Javascript, WordPress, Apps en databases.
  • Werken en denken op HBO niveau, informatica of vergelijkbaar.
  • Ervaring met frameworks, MySQL, XML, Subversion/Git, PHPUnit, Json zijn een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
  • Je werkt oplossingsgericht

Aanbod:

Het betreft een 20 tot 40-urige week. Dit is bespreekbaar bij de sollicitatie. We hebben een goede sfeer op kantoor, en investeren in onze medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Wij bieden een passend salaris.

Solliciteren:

Is de vacature op je lijf geschreven? Stuur je sollicitatie naar Alex Mensen via a.mensen@oaproducties.nl