Creators FC
Influencers
Creators FC
Boevenspotter
Smoare
Lonneke
Bas Pelle
De Nagelkerkjes
Cas de Ranger
Avonturenpark Hellendoorn
Julianatoren
TiVie
Mega Sint show
GoudBlond
Ik Ben Het
BB
Familie Ten Napel
De Kerstman
Menthe

Onze influencers

Onder Andere Producties beschikt over een divers netwerk met influencers binnen verschillende doelgroepen. Dagelijks bereiken deze influencers meer dan 1.500.000 kijkers en behaalden ze 5 YouTube Play Button Awards. De kanalen richten zich op jongeren en volwassenen en/of kinderen.

Samen met onze influencers kijken we continu naar trends met als doel een blijvende interesse bij de kijker te houden. Zo creëren we gemiddeld een groei van 6 tot 9% per maand over alle kanalen. Door duidelijke doelgroepen te hebben (kinderkanalen, beauty, Telegraaf/Dumpert, kanalen vanuit de traditionele TV, jongeren) weten de commerciële organisaties ons goed te bereiken voor campagnes. Hierbij een selectie van organisaties waar wij regelmatig mee samenwerken of waarmee we grote campagnes gehad hebben:

Campagnes

Bent u geïnteresseerd in gerichte campagnes binnen een duidelijke doelgroep? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u! We kunnen vrijblijvend in gesprek om uw gewenste zichtbaarheid te bespreken, voor zowel eenmalige als langdurige samenwerkingen.

 

Neem contact met ons op

Influencers

Wij zijn trots op de succesverhalen die wij behaald hebben en die wij op dit moment behalen met onze influencers. Onze formule zorgt in de meeste gevallen voor een direct sterke groei. Wil jij graag eens met ons zitten om te bespreken hoe wij te werk gaan? Neem contact op!

Kom koffie drinken!

Een greep uit onze influencers

“Wist je dat wij dagelijks 1.500.000 kinderen, jongeren en volwassenen bereiken met onze YouTube-kanalen?”

Organisaties naar online brengen

Onder Andere Producties houdt zich al jaren bezig met het online positioneren van grote en kleine organisaties en instellingen. Ondanks dat online al lange tijd belangrijk is voor bedrijven, vrijetijdsparken en organisaties zijn er nog veel bedrijven die hier in de afgelopen jaren niet sterk genoeg op ingespeeld hebben. Veel bedrijven openen nu hun ogen op dit gebied en komen er achter dat online positioneren enorm belangrijk is voor de zichtbaarheid en groei op langer termijn.

Onze campagnes

Wij bieden campagne mogelijkheden aan via onze YouTube-kanalen en influencers. Samen met onze General Manager wordt gekeken welke doelgroep de klant wil bereiken, en welke kanalen daarvoor geschikt zijn. In samenspraak met de influencers wordt gekeken hoe het commerciële product zo goed mogelijk in beeld gebracht kan worden, zonder dat het als een ouderwetse commercial over komt. Op deze manier wordt het product van de klant zo positief mogelijk ervaren door de kijker, voor een optimaal resultaat. Vraag naar onze mediakaarten voor de cijfers per kanaal.

Neem contact met ons op

Enkele gelopen campagnes